Blog

Sed ut perspiciatis unde

2023.05.01 15:05
Finibus Bonorum
Sed ut perspiciatis unde
BÚTORCSERE PROGRAM ÚJ OTTHONBA KÖLTÖZÖL? STÍLUST VÁLTASZ? Vedd igénybe bútorcsere programunkat!

Használt, kiváló állapotú bútoraid beszámítjuk és az új bútor érkezésekor elszállítjuk, így neked csak válogatnod kell több száz trendi kanapé, nappali, konyha, étkező és hálószoba közül!

Amikor új bútort vásárolunk, gyakran előfordul, hogy a régivel nem tudjuk, mi legyen- gondot jelent a tárolás, az elszállítás. Sok bosszúságot tud az is okozni, ha szekrény vagy ágy nélkül maradunk.

Ezért a Garzon Használt Bútor Kereskedéssel együttműködve létrehoztuk BÚTORCSERE PROGRAMUNKAT. A régi bútorok így új családoknál kezdenek új életet, Te pedig nem maradsz egy percig sem berendezés nélkül.

Hogyan tudod igénybe venni szolgáltatásunkat?

 

Régi, kiváló állapotú bútorodról készíts egy fotót.

Juttasd el a Garzon Használt Bútor Kereskedéshez Tatabányán, a Kossuth Lajos utca 71-73-ba, vagy küldd el a comode@comode.hu e-mail címre. Ne felejtsd el megírni telefonszámod, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Válaszd ki új bútoraid tatai, tatabányai, oroszlányi üzletünkben vagy honlapunkon. Régi berendezésed árát beszámítjuk új bútoraid árába.

Mi visszük az újat, hozzuk a régit, szállítunk, pakolunk- így nem maradsz bútor nélkül, és még időt és pénzt is spórolsz.